Jag saknar dig.......

det är så jobbigt att folk förändras, för en gång fann jag dig som bra vän för du var nybörjare i manillaskolan var vi så bra vänner och det var alltid kul och prata med dig! Nästan mer än ett  år var vi bra vänner. Förut kände jag att jag kunde prata ut allt med dig och om jag inte mådde bra eller nått kom jag nästan alltid till dig för du var så bra lyssnare och gav mycket stöd. Och nu förändrades du på båda negativ och postiv sätt, negativt att vi inte är bra vänner längre, känns som jag har "förlorat" dig för längesen, du vet inte hur mycket att det var så jobbigt att släppa dig, men jag är glad att du hittar andra bra vänner för dig. Men hoppas att du inte glömmer mig helt enkelt bara... jag saknar gamla tider med dig, att vara med dig och hade en massa bra minne med dig. Men det var så skitsvårt att gå vidare utan dig, jo vi pratar fortfarande men inte lika som förut, jag saknar det verkligen men jag försöker mitt bästa att gå vidare... Men en önskan att jag vill aldrig tappa kontakt med dig... men hoppas att du inte har läst den inlägget...





Livet, folk å allt förändras verkligen..



pussssskraaaaaam/gullangullan






        

JAAAA!

idag tittade jag på teve då kom mamma med brevet om sommarförmedlingen då vågade jag inte kolla om jag får sommarjobb eller inte då kollade mamma och sa " du fick sommarjobb" då trodde jag inte på mamma först sen kollade jag på brevet då vet ni inte hur jag bleeeeeev glaaaaaaaaad? yeeeeeees!.  Söta mona kom till mig o vi åt en massa gott hahah, tack för dagen!<3333 


/gullllllllaaaaangulllllan




090519

SNART KOMMER VISAS  DESPERATE HOUSEWIVES OM 20 MIN!:D meeeeen edie får inte döööö i den avsnitten! Det vore så tråkigt utan henne men vet hon kommer dö snart i serien för hon sa att hon har hoppats av den serien!:(:(







pussssskraaaam/gullangullan

PEAAACE<333








  Är de inte så fina,ååh jag vill ha dom! Snälla säg till om ni vet någon butik i verkligheten som kan hitta peace halsband eller armband. orka köpa dem i nätet så vill jag köpa helst i verkligheten;)



pussssssskraaaaaaaaam/gullangullan

090517

Idag gick jag till friskis trots jag inte ens orkade men efter friskis var jag heeeelt slut! Fan, ska få nog träningvärk snart för jag har inte tränat på länge, men jag älskar en känsla efter träningen i friskis då känner jag stolt och sånt. haha nu babblar jag, fan min syster pruttade nyss, fyfan för illa lukt så jag dör snart, haha!  måste gå och kolla på kanal 5, ONE TREE HILL!:D





PUSSSSPEAACE/gullangullan

jag.....

väntar på syster ska komma hem om halv timme så vi ska titta på film som vi inte har sett som heter "I am legend" är den bra film? hmmm, men har sett en film i teve nyss som heter Bringing down the house, den är fett bra. Men nu räcker det, tänker visa er några bilder på min söta/bästaste lillebror<3!


första foton på honom, han föddes samma dag som jag fotade honom, den 24 april 07 fick jag den bästaste/sötaste lillebror.



 han var 9 månader gammal , ååh sööööööt!<3





åh, vill äta upp dig!



hahaha, han såg ut vara förvånad eller nått, för söt!


rekommenderar varmt t den film, ni måste se den!:D







peeeaaceåpusss/gullangullan


090516

Idag har jag varit hemma, vilket är skönt samt behöver ett sällskap att snacka ut allt med, skitsamma! Upptäckte att jag har inte ens gympat i friskis på en o halv månad! *skäms* Jag lovade mig själv att jag skulle gymma några gånger i veckan, vilket jag inte gjorde det på länge, sist var i början av april, tappade lusten helt enkelt bara, måste gå dit imorgon, punkt slut.



                                                                                
ååh önskar att jag är som henne i bilden, vältränad!
nu låter det att jag är desperat?
nej, måste gå och kolla ngn film å käka chips, ska njuta av den sista chippåsen innan jag tränar ihjäl mig imorgon igen.
           




PEAAAAAAAAAACE/ gullangullan

Headern

 Märkte ni något i den bloggen?:D Förra headern var fin förutom bild på mig var så för fyfan ful, haha! då sa jag det till cecilia att jag ville att hon skulle fixa något unik å mode header och det kunde hon inte för hon hade ett program hos sin pappa så fixade hon enkel och fin header, taaaack till dig, cecilia!

 tycks om nya headern?








pussssssskraaaam/gullangullan

BILDER







 nu räcker det nog med en massa bilder, haha var rastlös, nej måste gå och plugga ihjäl sig :( förstår er om ni inte orkar kolla på alla bilder,haha!

 PUSSS PÅ ER!

NADIAS 16 ÅRSDAGEN!

               



  Jag har försökt lägga en bild och skriva en inlägg om dig igår men det gick inte:( men GRATTTIIS efterskott på din 16 årsdagen!

Nu ska jag berätta lite om dig. Du är envis samt så snäll, förstående och underbar! Förut minns jag rätt att du var riktigt väldigt envis och gömde alltid under din bänk när lärare ville prata med dig. och nu har du förändrats otroligt mycket, nu respekterar du mycket och mindre envis men fortfarande envis såklart men du är mycket förändrad på många sätt men kan inte säga, det är för många!:D<3 jag är glad att vi är barndomsvänner och vi får inte tappa konakten!<3 hoppas att du har haft bra dag igår! tusen pusspuss på dig trots du inte tycker om att säga puss, men jag fick dig att våga säga puss,hihhi!

RSS 2.0