World Trade Center

Hej, kollade idag på en filmen som heter World trade center, den är SÅ sorlig och hemsk händelse! Kan inte fatta att det hände för 8 år sen, tiden går så fort! Men varför gjorde de så mot WTC? Filmen fick mig att tänka många tankar om världen. Men värst är i Irak där bombas varje dag, hur mår de människor som bor där att se många människor döda och se bombar varje dag? Så sjukt måste jag säga bara! Jag har alltid velat att hjälpa de drabbade och fattiga människor i världen , det är en av mina mål i livet! Jag önskar att jag vore rik då skulle jag kunna hjälpa dem NU :( men äsch jag SKA hjälpa människor någon gång i mitt liv.

                                                                                                     En sjukt bra film!




Pusskram/gullangullan



Gröna Lund

Hej, nu är det sportlov, så skönt! Idag skickade clara till mig den bilden på insane får mig längta mer efter gröna lund, speciellt den nya åkturen som heter insane!  Ni som känner mig tillräckligt undrar säkert för förut jag vågade inte åka alla åkturer men nu vågar jag mera för tack vare mina kusiner tvingade mig att åka den åkturen som heter Kanonen i Liseberg och innan jag och kusiner åkte den var jag så rädd och skakade hela kroppen haha för att jag är höjdrädd och sen efter åkturen var jag så glad att åka den för den var så kul att åka och sen tackade jag mycket till kusiner och åkte den nästan jämt efteråt!


Kanonen och Balder i Liseberg är bästa åkturerna i Liseberg enligt mig!


         Balder!<3




 Den nya åkturen i Gröna lund , den åkturen måste jag åka! Åh, det ser jag fram emot åka den!


Pussssskrraaam/gullangullan

UTMANAD

av doubles.blogg.se

1. Gå in i mappen mina bilder.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.


                              
  Den är så rätt och fin, enligt mig! Du ser ut som att njuta av värme och något gott drink , ååh den får mig att längta
mer mer mer efter sommar!
 

Jag utmanar dig om du ser det här inlägget;)


/gullangullan

Dålig dag


Hej! Idag var min dålig dag, imorse kunde jag inte stiga upp från sängen för sängen var så skön och stressade mig då jag hann inte äta frukost och glömde ta några saker till skolan. Sen var jag och tahereh i tåget skulle gå till stockholm och vi väntade typ över tio minuter då var det inställd då skyndade vi till halv 8 då sov jag i tåget för jag var så trött sen vaknade jag och jag fick näsblod, jag fick nästan aldrig näsblod och idag var typ första gång för kanske jag var stressad eller sov lite men äsch! Sen fick jag noprov då stod det OMPROV! då jag kände mig så konstig och besviken för jag fick nästan aldrig omprov. Men så är det:/.


Dålig dag för mig!



R.I.P till mammas kusin som dog imorse, hoppas att du får vila i frid!<3


/gullangullan

0902


                                                             
Finns det inte bättre än sommar!? GE MIG NU!
   

                                      
Men äsch ska duscha först sen ska jag njuta med en massa godis och snacks och kolla på någon film eller tv! vet det är onyttigt på vardagar men man dör inte, för man lever bara en gång! :D




 PUSSSSSSKRAAM/gullangullan




090215

Hej! Idag har jag varit hemma och det var riktigt skönt!  Gjorde läxor sen kollade jag på en filmen som  heter "TAKEN" Den är så hemsk och jävligt bra film, 9,5 av 10! Den filmen handlar om två tjejer som var runt 18 år och reste till Paris och blev kidnappade av några män och tog dem till ....  och en av tjejernas pappa jagade dem och .... det säger jag inte förran ni har sett den!;) Jag rekommenderar er alla att ni borde se den filmen, det är värt det!



                                                                                                                 
                          




                                                                                                      
/gullangullan

090211

Hej! Efter skoldagen åkte jag direkt hem till Uppsala och träffade moa, har saknat henne väldigt mycket! Vi gick runt i stan och shoppade lite sen fikade vi och åt semlor, mums! Vi pratade i flera timmar utan vi var omedvetna om det och jag tyckte det gick för fort, det kändes skönt att vi pratade mycket för jag behövde det för att jag älskar alltid prata med henne och det är alltid kul att lyssna vad hon har att berätta om! Jag tröttnar aldrig på hennes snack, hiihi! Sen åkte jag hem och kollade direkt på Top model 11 och förväntade mig att Analeigh skulle gå vidare till final, det gjorde hon inte!:( Såklart blev jag så besviken och ÄR missnöjd att Mckey vann Top model 11!



Jag ville att Majorie och Analeigh skulle vinna Top model 11 för dem var så speciella enligt  mig, för Majorie hade så dåligt självtroende men hon gjorde så bra bilder men det var synd att hennes nervositet tog över henne annars skulle hon vara mycket bättre! Och Analeigh var speciell och unik och hon ska förtjäna att vinna Top model 11 enligt mig. Men så är det!


 bästa Majorie och Analeigh




Grattis Mckey!






Pussssssskraaaaam/gullangullan

Taylor Momsen

Kolla på henne, sjukt coolt måste jag bara säga!










/gullangullan

090209

Hej! Idag var en vanlig skoldag och var mer skoltrött och längtar jävligt mycket efter sportlovet då kan man släppa skit läxor och bara vila upp sig och träffa kompisar, ååh! Bara en o halv vecka kvar , hiihi! Efter skoldagen då bjöd underbara clara mig på fiket var wienbröd, så mums!


Åh jag kan inte beskriva hur mycket underbar du är! Du är så omtänksam och finns där alltid för mig och det är jag glad för! Förut kunde jag prata och lite busa med dig, inget mer och i höstas hittade jag många sidor hos dig som jag inte visste, du är inte bara busig utan är så jävla omtänksam och ställer upp alltid för kompisar plus du är bra lyssnare för ibland jag pratar för mycket och ibland säger jag vad jag känner och du lyssnar och ger bra råd, för jag trodde att du inte har orkat höra mitt skitsnack, haha! Jag har märkt att vi har samma humor och tankar och håller typ med våra åsikter, skönt att du är riktigt förstående och det är synd att vi inte har känt så mycket förut men jag är glad ändå för vi hittade varandra och är bra vänner! Men när du e borta från skolan mår jag sämre, vet ej varför, för jag vill att du ska finnas där då kan jag prata allt vad som helst och du är riktigt bra lyssnare och mår bättre! Det är fett synd om ni fick fel intryck av henne att ni trodde bara hon var så busig och slåss med vem som helst! Jag är mig själv när jag är med dig, tusen miljoner tack till dig allt vad du har gått genom och hjälpt mig så mycket om även du inte tycker det, så respektera mig vad jag tycker om dig<3!:D





                                                                                pusssssssssskraaaaaam/gullangullan

Header

Header gjorde av underbaraste clara, tack!

 vad tycker ni om header? kommentera gärna!:D


nu måste jag gå o kolla på OTH o äta popcorn!



/gullangullan




 


090208

Hej, det var fett längesen att skriva här bloggen för jag har tappat blogglust men blev tjatad att jag borde skriva igen då gjorde jag det.

Igår åkte jag och tahereh till stockholm och träffade ellinor och clara i bloppisen. Vi väntade några timmar sen äntligen blev det öppet och såg blondinbellas kläder tog slut direkt då kollade jag runt andras kläder och träffade cecilia och rahima var där också sen alla stack utom jag var ensam och hittade en kjol som jag var väldigt förtjust i men jag struntade och la den tillbaka, jag gick från bloppisen då en stund senare då träffade jag cecilia och tahereh då plötsligt ångrade jag direkt att jag skulle köpa den kjolen men då kom jag på iden att jag kunde köpa något från gina tricot då köpte jag en gula långlinne, hihi!

Sen fikade vi i bolero då åt jag såklart hallonpaj( min favorit efterätt!). En massa otursaker har hänt  men palla skriva här i bloggen då kommer ni somna om jag berättar detaljer.



Bilder från igår i bloppisen

                                                                                           jag o bb








                                                             


finaste modellen o asfula jag

Oj hon är sveriges finaste modellen och hon är sååå lång och jag ba :O , haha!



den gula långlinne , gina tricot 99 kr :)



Ha en trevlig söndag medan jag snorar hela tiden!:/



/gullangullan

RSS 2.0