31/3/11

Sjukt att idag är sista dag i mars sen imorgon är det april!:O Hoppas att det blir lyckad dag imorgon men ska inte förvänta mig så mycket men är nervös om det ska hända något, nej jag ska tänka det positiva istället! Med rätt folk kommer det bli jättekul! Ska gå till mattelektionen snaart, hörs sen!



hahahaaha såååååå söööööötttttt!

29/3/11

Fan det snöar ute!! herregud när ska det sluta snöa och ha våren nuuuu för det förtjänar vi att få den efter 6 MÅNADER med snön, men aja. Har firat min födelsedagen med min bästa familjen och fick bästa presenterna. En av dem är resan till BARCELONA!:D:D tack jag kan inte räkna hur många har jag sagt tack till storasyster! för jag är skitglad och fram emot resan med dig,storasyster!<3 Vi åker den 25e maj! från onsdag till söndag!:D

HERE WE COME, BARCELONA!

  

sista inlägg som 17 åring

När jag skrev rubriken tänkte jag fyfan vill inte bli vuxen men aja.. är lite förskyld nu:( jag mååste bli frisk så snart som möjligt,helst imorgon då är presenten till mig att bli frisk igen.

vad gud har tiden verkligen gått FÖR fort, jag minns dagen som det vore igår <3

25/3/11

Heeeejjjj, fyfan hade inte tid till det här veckan. Men aja idag ska jag och några tjejer åka till kurdfesten! Skönt att jag inte är ensam här gången, det var extra jobbigt förra gången, egentligen ville jag inte åka dit men var tvingad. Men nu blir det roligt med några tjejerna ;) Nu är jag i skolan och vill baaaara ÅKA HEM TILL ÄLSKADE UPPSALA nununu!


När jag kollade på google då skrev jag "Kurd fest" och hittade bilden tänkte jag "?"



herreguud, precis jag tänkte skriva det är snart till min födelsedagen,vilken sammanträffande! men aja  för 3 år sen då fyllde jag 15 ÅR, omg vill bara vrida tiden då var jag yngre och lyckligare.


Outfiter



Dessa oufiter gjorde jag själv, jag kan inte bestämma mig vilken outfit är bäst? Jag tycker om mest är 1 eller 2. Nummer 1 passar med bruna klackar och svarta kofta. det gäller också med nr 2. Snälla kommentera vilken är bäst?:D pussssssssssssssssssssssssssssss

19/3-11

Är sååååå seg och trött trots jag sov lagom tidigt igår men aja. Har gjort äntligen klart matte kap 5, nu ska jag kolla några fina kläder i hemsidan Bikbok. Sen måste jag bestämma mig vilka kläder ska jag köpa för jag ska bära dem nu på fredag,newrozfest!:D med många personer följer med yeah det lär roligt och inte lika ensam som förra året, Pusssssssssssss




17/3-11

Lagar nudlar just nu,hiihhi! för att hjälmares mat idag är fyfan äckligt så jag kan inte smaka! Men aja skönt imorrn är fredag då ska jag redovisa om indianerna från Amerika, orka men efteråt är det ööövvver då har jag bara EN läxa tills tisdag,sjukt! Annars har jag alltid några läxor trots jag går i Virginskaskolan men aja nu måste jag gå och kolla om vatten har kokat! Pusssssssssssssssssssssss



villll ha hennes hår, så vågigt gillar jag!;)

Lauren condrads stil

Förlåt om jag skriver lite för mycket om mode men det är mina intressen att skriva om, har kollat nyss Lauren Condrads kollektion Spring 2011, så snygga kläder som är enkla och söta somriga som är min smak! Skulle vilja ha på sig är nr 1,5 och 6!




och själva stilen på henne gillar jag en massa!!!!!!!


Vill kunna använda

rutiga skjortor, men passar det mig? Hmm, men det är så snyggt om man använder en rutiga skjorta med höga jeansshorts och bruna sandaler när man är bruuuuuun,omggggg måste ha det så hahaha! Visst är det så snyggt?




14/3/11

hellloooo, äntligen är måndagen över, börjar alltid så tidigt och sent men tur att jag trivs ändå!;) Pratar med ett företag, hoppas det lyckas. Ska ha den vid speciell tillfälle,vill ha en annorlunda 18 års fest:P och medd till er alla, ni bör kolla i Bikbok, där finns mååånga fina kläder som är 50 % procent reaaa! jag dreeeeeglar så jag vill bara köpa alla men nej, måste hålla pengarna :(:(


sexiga angelina jolie!;)


19 jobbiga månader utan dig ...


<3

Whitney Port kommer till Stockholm

Har kollat runt några klädhemsidor och kikade in bikboks hemsida då såg jag att Whitney Ports kollektion släpps i oktober 2011, det ser jag fram emot så mycket. Får hoppas att det är inte för för dyrt bara, jag tror att hennes kollektion kommer bli en hiiiiiiiiiiit! nej ska inte förvänta mig så mycket men aja det får ni se nere en bild på hennes kollektion Spring 2011. Såg att hon ska komma till Oslo och Stockholm för Bikbok,Stockholm får jag inte missa! Hon och Lauren Condrad är mina förebilder!





10/3/11

Är i älskade uppsala! Ska tillbringa helgen med min familjen, har saknat dem en massa! Fyfan måste berätta en sak,jo igår kom jag på att jag måste hitta min CI men nej jag har inte hittat trots jag letade överallt i mitt rum i Örebro då tänkte jag nu är det dags att berätta till föräldrar och innan jag somnade bad jag att jag ska HITTA den innan då slipper jag säga och jag drömde att jag letade i mitt rum i Uppsala och HITTADE då visade jag den för föräldrar sen vaknade jag då tänkte jag" fan det var bara en dröm" men nej! När jag kom hem då letade jag nästan överallt till och med källaren,hahaha! men till slut hittade min lillasyster med sin CI,herregud jag trodde jag var i dröm och grät nästan när jag höll den,hahhaa jag vet jag är knäpp men aja. Den är värd typ 60-70 tusenlappar så ni vet;) ska lämna den till föräldrar då slipper jag ha ansvaren för den,hihihi! Nu ska jag sluta babbla om den och ska spela kortlek med syrran nu, ha en toppen fredag ni! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS





9/3/11

Hello, idag slutade jag eg tio över 1 men nej jag gick till klassrummet och sydde och fixade klänningen,det är lite kvar så jag ska jobba med den imorgon, gissa hur många timmar satt jag där och slet ut mig? 3,5 TIMMAR! omg ändå är den inte klar,åh ska se till den ska vara klar imorgon då kan jag fota den då får ni se den i bloggen imorn om jag hinner göra den klar;)Nu ska jag gå och byta till träningskläder,orka träna ensam seriöst men nej måste! pusssssss

 
rååå typ snart 3 år sen, sommar 08!<3


8 mars 2011

idag är fettisdagen! Skolans lunch bjöd på semlor, de kunde jag inte låta bli. Tog den utan tvekan och njöööööt av semlan,hihhi! Nyss har jag kollat en sak, hoppas det blir av till min födelsedagen! Sjukt bara 19 dagar, omg! Ni tror väl att jag längtar, neeeej inte alls men det är automatiskt när jag tänker vilken datum då tänker jag direkt att hur många dagar kvar och osv. Nu ska jag gå och soooooova,är såå trött!


nästan läxfri!

yeah, har gjort tre av fyra läxor. Nu är jag i gintares rum och väntar på henne när hon kommer då går jag upp och städa mitt rum och tvätta kläder,usch men aja söndagar är såna som man måste göra. Äntligen idag åker många hem då behöver det inte vara såååå tomt i hjälmare! pusssssssss



en fett lugn lördag

ja det är det verkligen! fett lugn men snart blir jag rastlös, ska knacka sönder juliuss dörr igen för att ginte ska va med mig hihhiihih neej jag skojar bara ojjjjjj nu fan är jag såå rastlös,ihihihii.. Men igår var det så mysigt att fika med dig,moa! Tack att jag fick komma till dig,det var ett tag sen att vara hos dem.
OMG JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!

fridaaaaaaayyy!

yeaaah nu är jag LEDIG, men tre-fyra läxor måste fixas. hatar läxor men aja nu ska jag njuta av ledigheten och ikväll ska jag fika med moa, det var längesen att träffa henne och prata, vi har säkert en del hel att prata om! Nu måste jag gå och äta med Tahereh, vi hörs seeeen pusssssssss! Ha en bra freeeedaaaag! ;)


En weekend

jag och min storasyster tänker åka till Italien för en weekend i maj och jag hoppas att det ska bli av. Det lär bli jätteroligt att vara där bara med storasyster,systrars time! hhaha men säg vilken stad är bäst? Vilken stad som har bäst shopping och såna saker.

ROM


 
eller
MILANO


eller
VENEDIG


3/3/11

IMORGON är det helg som gäller, guuuuuud vad sköönt! Men tråkigt att nästan ALLA i hjälmare åker till stockholm imorgon för sm för fotboll. Men jag har andra planer ändå, hihi. 3 månader och 6 dagar till sommarlovet!

LOOOVE!<3


RSS 2.0