idag är inte en vanlig dag!

Idag fyller RAHIMA år som myndig! Minns hårt att du sa att det var halv år kvar till du fyller år och hallå nu är din dag! Nu kan du gå på krogar och langar cider/öl i affären åt mig i några månader,haha!;) snaart är det mitt tur,känner mig fortf som barn!:O är inte redo att bli myndig men aja, ha en bäst dag du!



haha <3 dig hårt!

chill day

idag har jag tagit det lugnt, imorse åkte jag med familjen till nån centrum och kollade runt och har köpt en present till dig,cecilia! du får se den på måndag,nu är det bara rahimas present kvar :P sen åkte vi till stan och kollade runt lite sen åkte vi hem, nu ska jag försöka skriva en hemuppsats, åh jobbigt hoppas jag lyckas skriva mycket,pussipussssi!


vackra ana beatriz barros!


<3


för rätt bild, vi njöt verkl!!!!!!!<333333333

filmkväll tooday

heejjjj, idag är jag sååååå seg, det blir filmkväll här i hjälmare.. det lär skönt och äta en massa onyttiga innan jag börjar träna snart men inte nu för jag har fortfarande ont i halsen, fyfan fick den i söndags, aja hoppas man mår bättre snart då tränar jag mycket inför sommaren, har ett mål hoppas jag lyckas, haha! seeeeeeees sen, peaaaace!





hejhej på er alla!

jag vet att jag har inte updaterat på många dagar, jag har inte mycket tid till det men jag ska försöka göra mitt bästa ;) första veckan i skolan var toppen, idag var jag ledig vilket var skönt för jag sov såå dåligt på den veckan så sov jag ut idag :D så idag har jag och nadia vart på ikea och köpte grejer och ska köpa mer sen såå jag vet inte vad jag ska göra så väntar jag på några som är klara då hittar vi på något, peeeeeeace!<3


4 jan 2011

shoooo, det är så tomt här hemma,haha. Mina gäster har åkt hem för ett tag sen så nu är det bara vi familjen hemma och jag åker t skitörebro om fem dagar, fyfan dagarna gick för för för för för för snabbbbbbbbbt! TVÅ VECKOR har gått och jag minns maaaax en månad till jullovet och nu:O nej nu ska jag hålla käften och njuta varje sekund de fem dagarna, peaaaaace!



oomg,saknar dig,kusinen newroz!<333

lite bilder från nyår


jag och min söta kusin,delvin


fina ala och jag


grimas bild :D ett måste för mig;)



hahahaha kolla på helin som sitter mellan oss,hahaha!!

peaaaaace/gullan

1 januari 2011

jag skrev rubriken " 1 jan 2010" nej ändrade till 2011, det märker att  jag inte verkl har fattat det än .. Igår gick vi ut  tio min innan tolvslaget och smällde raketer i över en timme,det var såååå fint att se många fyrverkerier överallt! Nu ser jag emot år 2011, hoppas ett bääättre år här nu :D hoppas att ni har haft en toppen nyår igår ;) peaaaaaaaaace

RSS 2.0