För ett år sedan!


För sjukt har tiden gått för FORT! vill bara vrida tiden bakåt då kan vi uppleva det igen!<3


21/5-11

Nu väntar jag på min mammas mat i mikro just nu! Sen åker jag t stan och köpa lite grejer till BARCELONA!!! bara FYRA DAGAR KVAAAR! förlåt för usla uppdatering, för jag hade inte tid till det för skolan och kompisar men ska försöka upd så gott jag kan! Nu är den klar och äääääta, pusssssssss på er! Ha en trevlig helg!



15/5-11

Älskar söndagar IBLAND, för då vilar jag ordentligt ut efter en hektisk vecka! Har städat och tvättat och pluggat, vilket är skönt att jag har en läxa kvar! Måste meddela er att jag är skitglad att jag LYCKADES lura nadia fredags när jag sa att festen var inställd till henne och hon TRODDE på mig och försökte fråga alla om lokal, men till slut gick hon på det att vi skulle gå till restuarang. Hahaha vi skrattade en massa när hon har en binda på ögon då fotade hon med en invandrare man medan hon visste inte men sen visade vi henne, hahaa! Men annars var det jätteroligt i puben, hoppas verkligen att du är nöjd med din fest och puben!  


Modevisningen

Äntligen är modevisingen över! Då behöver vi inte stressa och öva jäämt. Igår var en lång/stressig dag men rolig! Trodde aldrig jag skulle våga gå på catwalken, det är inte min grej men till slut vågade jag trots min scenskräck, jag hade världens värsta scenskräck när jag var liten men nu mycket mindre men fortfarande. Jag kände mig mindre nervös varje gång jag gick på catwalken, första gången var jag sååå nervös så jag kunde inte andas,haha! Men aja, tack till er som kom och kollade, tjejerna!

Bilderna från modevisnigen

Sara har fixat mitt hår!





Ronja har fixat smink på mig






jag visade shortsen på catwalken! =)


och klänningen också!=)

Idag är inte en vanlig dag

För att Nadia fyller 18 år idag! Som du har längtat i flera månader, nästan varje dag sa du till mig hur många dagar kvar till din födelsedagen, idag är äntligen din stora dag! Nu är du äntligen myndig och nu slipper jag höra hur många dagar kvar, hahaha jag skojar! Hoppas du får en TOOOOPPPPEN dag som du förtjänar! Puss på dig!


<3!


Låt bilden säga själv


coola lillebror and sjuka/slitna jag!:D tänk att min lillebror är 4 ÅR?!?!

7/5/11

Äntligen är det jättefint väder ute idag!:D Vill göra något men är fortfarande sjuk från onsdags, har ont i halsen och förskyld men har mått bättre nu för inatt sov jag 14 timmar, längtar bli frisk igen! Då får jag äta en massa apelsiner och citroner och mycket sööömn, för nästa vecka kommer jag att göra mycket saker men aja.


lääääääääääängtar! fast jag är inte taggad utan vill bara åka härifrån nunu! bara 18 dagar kvaar!:D

HÅRET

SNÄLLLLLLLLLA HJÄLP MIG med håret! Inget illa menat mot er, sara och ronja. Ni gjorde ett bra jobb men det passar mig inte :(. Trodde att jag skulle vänja mig men nej det gör jag inte och vill ändra på härfärgen, heeeeelp me! Snälla kommentera är ni snälla. Ni kan ge mig tips vilken färg ska jag färga på måndag. Just nu har jag en massa slingor, en del guldblont, en del ljustbrunt, en del blont. Ska jag färga tillbaka till svart eller ska jag köra en risk att färga mer slingor eller vaaaad?:(


1 maj 2011

Sjukt, idag är den första MAJ! helt sjukt har tiden gått för fort. Nu ÄR EN vecka till din födelsedagen, NADIA!:D Då ska vi fira dig ordentligt! Äntligen får du komma in pub och sånt, skönt då behöver jag inte ha dåligt samvete att lämna dig ;)


RSS 2.0