citaten

" Du tog nyckeln till mitt riktiga jag "

citaten

" Du tog nyckeln till mitt riktiga jag "

<3!


 Uppsalarna<3!

190811

Har joggat ute nyss, en skön känsla efteråt! Snart kommer tahereh hit, nej typ om en timme för hon vill shoppa i gränby centrum då följer jag med, men först ska vi äta kurdpizza, som taherehs favorit. Det var en ren slump att mamma gör det idag och hon hälsar på, hon vet inte att mamma har gjort det,hihi. Nu måste jag gå och duscha, ha en bra dag ni!;)



Skapa något eget!

Är så sugen att testa att skapa egna halsband och earcuffs med fjädrar sen försöka sälja, ska jag? ska försöka leta efter it vart man kan köpa fjädrar och grejer, men om ni vet vart då skriv!!! =)


Tips på bra filmer?

Jaaa snälla kommentera att tipsa om bra filmer, zzz är såå uttråkad just nu.. juste har några filmer som man laddade nyss men har inte sett dem än,lika bra att kolla på dem nu.


Inspiration inredning till rum



omg jag älskar bilden, svart och vitt som jag tycker väldigt om, ska försöka renovera mitt rum i Örebro som den bilden, nää inte såå överdrivet för att jag ska flytta till en riktig lägenhet inom ett år då kan jag göra så, då känner man riktigt hemma, har aldrig känts så hemma i mitt rum i Örebro för det är såååå tomt men nu ska det sluta med klagandet och köra på bara, haha! ;)

HEMMA!

Från skåne, hos moa. Tack för veckan,uppsalarna! Sjukt att jag ska vara här i en vecka sen åker jag tbx till Örebro, förut längtade jag dit men inte nu längre,villl inte lämna älskade uppsala och familjen!<3 Men kompisar ser jag mkt fram emot! Har saknat er en massa,snart snart! :D

fdgf

dadf, jag skrev så för att ni skulle se inlägget innan om jag skriver en till. då läs nere =)

Have2have.se

Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
De alla skorna är på rea! 199 kr kostar dem, sjukt billiga! De har sänkts från typ 400-600 kr till 199 kr! Sjukt snygga skor säger jag bara men synd jag måste spara pengarna, pga Skåne. Annars skulle jag köpt några av dem, någon under månaden hoppas jag. Plus de har fri frakt under hela augustimånaden! då passa på, ni! ;)

ihkjhghghgj

är skitirriterad på bloggen,seriöst! När man skriver en inlägg då måste man skriva en till då kan man se en innan,herregud den är sååå cp! Om den fortsätter så då lika bra jag byter en annan blogg!:S juste man kan inte se headern heller utan man måste trycka på kommentera,vafan? det var inte så förut men idag herregud hoppas det jobbiga går över snart annars dödar jag den haha!

Svarthårig?

Jaaaa ni ser rätt!:D är svarthårig nu, är såå ovan med sånt efter hade haft ljusbrunt men kommer att bli van snart ;)




grillmat today!

Just nu väntar vi på grillmat som mamma gör nu, snaaart äter vi. Det var så längesen att äta det,ååh gott kmr det bli! :D sen cyklar jag till stan och möta fina tjejerna, tahereh o birran så får vi se vad som händer.


biiig giillllla!

Tumblr_lp9qkj7u231qmntfzo1_500_large

Vad tycks om headern?

Igår gjorde hawra headern, TACKAR!!!<3 den är mktmkt bättre än innan. Nu måste jag gå och träffa tahereh och får se vad som händer, pusssssss på er!




RSS 2.0