28 juni 2011

Igår har jag lagat mat till familjen, kyckling,ris och sallad. Och jag bjöd Tahereh mat också och de tyckte om dem helt enkelt! Herregud nu har jag tagit ett stort steg hahaha, jag måste verkligen lära mig att laga mat speciellt mammas mat, mums! Idag kommer Rahima hit och sova över här till torsdag, det blir roliga dagar!



Är i stockholm

Är hos nadia, ska stannna här till söndag. Det blir roligt att få träffa en massa kompisar som man har saknat en massa! Hoppas att vädret ska hålla med soligt och moln som det är just nu, nu ska jag anfalla nadia som sover höhöhö, ha en toppen midsommar ni! :)



220611

Nadia är hos mig just, hon sov över mig igår och ska sova här till imorn, omg nu är klockan halv 1 och hon sover fortfarande. Ska nog väcka henne snart! Men igår var vi uppsalarna hos Birran som har flyttat från stan till på landet och visade oss runt i hennes nya huset. Sen bjöd hon oss på mat och fika, en mysig dag helt enkelt!


200611

Har sprungit nyss, nu har jag gott samvete! När man inte gör det då tänker jag ordet" ångest" fyfan nu slipper jag känslan! Nu väntar jag på duschen som är upptagen nu så efter åker jag till tahereh för att kolla på filmer och sociala! Älskar dina nyheter för du berättar detaljer, tahereh!:D <3

bilder fr kryssningen










Buffen och en massa efterätter var såååå goda,omg jag njöt som fan! Jag åt faktiskt upp allt om ni inte tror på mig, haha!

Kryssning idag!

Ja, snart åker vi på kryssningen, bara hela dagen då åker vi hem på kvällen. Det blir med familjen och kusiner, nu måste jag gå och äta frukosten nu, hare en bra dag ni! ;)


160611

De två dagarna var jag med uppsalarna, då glömde jag helt enkelt bort att blogga! Men aja nu väntar jag på en kompis gulnaz kommer hit närsomhelst. Ville bara säga hur stolt jag är efter jag har sprungit 20-25 min två gånger i veckan men tänker springa igen imorn och söndag! När gulnaz är här ska jag tvinga henne att vi ska göra en fruktsmoothie,mums!

sööta gulnaz!

Fruktsallad

Var såååå uttråkad då gjorde jag en fruktsallad nyss men skulle egentligen göra en smoothie med jordgubbar men jag har inte bananer hemma men annan gång, nu väntar den på mig och ska kolla på en serie snaart.

Visst är ni sugna på fruktsallad när ni ser bilden? Göööör det! ;) skitgott är det!

130611

Oj, nu gäller sommarlovet! Gud har tiden gått för fort, dessa dagarna var så roliga samt så galet,haha! Nu är jag hemma i Uppsala och saknar kompisar redan som bor i sthlm! Snart måste jag komma och vara med dem, nu har många sommarjobb som börjar idag. Villllllllllllll ha sommarrjobbbbbb men aja.


ååh mina tjejerna!<3!

Stockholm imorgon!

Jaaa, jag åker till Stockholm med klassen för några museum där, nu är jag i uppsala. Skönt att få slippa åka till Örebro sen imorgon igen till Stockholm, så jag får sovmorgon och åka själv till Stockholm och träffa dem där. Det blir noll skola här veckan, är kanske ledig på onsdag och skolavslutning på torsdag, haha! Lite onödigt att åka dit tillbaka men nej några ska ta studenten här i år så måste jag vara där och fira för dem! ;)


HISS FÖR SOMMAR

LÅNGKLÄNNINGAR ÄR FÖR HISS FÖR MIG!






Långklänningar hiss eller diss för er?


5 juni 2011

Idag blir det en soft dag och fira mamma som fyller 41 år idag! Bara 4 dagar då är det SOMMARLOV som gäller! Ska nog stanna i Sverige under sommaren, hoppppas jag får sommarjobb menmen får se.. Då kan jag resa utomlands med vänner! Vad ska ni göra under sommaren? KOMMENTERA GÄÄRNA!:D


turkiet 2010 <3

3 juni 2011

Oj, så längesen har jag skrivit här, senaste dagarna gjorde jag så mycket saker så hann jag inte något med datorn! Men nu är jag fri från skolan, snaaart blir det sommarlov, jag längtar! Nyligen var jag och storasyster i Barcelona, en minnesvärd resa,punkt slut! Ska visa vad jag har köpt kläder, det fanns en massa fina kläder där!


GRATTIS PÅ DIN 20 ÅRSDAGEN,TAHEREH!<3 Hoppas att du får en TOPPEN dag idag!


RSS 2.0