Årets första grillning?:D

Svaret är ja!:D ni tänkte väl " ute är vinter då hur kunde man grilla?" det tänkte jag också,haha! Men mamma lyckades, yes det blev sååå gotttt!!! en massa grillningar kommer det att ske i året!:D speciellt sommar,för rätt! Tack för tårtan, tack för mysiga stunden hos er,moa!<3 Jag försökte få storasyster hjälpa mig med matten,men nejnej hon orkade inte då ska vi göra det imorgon. Sen skulle jag göra med annan läxa handlar om trendrapport för våren 2012, vad är trender som är inne? Önskar att jag hade modetidningar här hemma då är det lättare att få en massa inspiration men nejnej får väl kolla i internet, önska mig lycka till!;)  ha en topppen kväll ni!;)

Min drömstad









from weheartit.com

En fördel av fördelar

är att jag uppskattar min familj mer sedan jag flyttade hemifrån, är en fördel. Förut när jag bodde hemma då uppskattade jag inte min familj lika mycket som nu. Nu är jag världens kärlekfullaste person, kramar dem jämt hahaa! nej jag överdriver lite men jag kramar mamma mest, omg hur kunde jag tänka för många år sen att jag önskade att tvillingarna olsen skulle vara mina systrar. Nu tänker jag wtf nej skulle ALDRIG byta dem mot annat, nejnej de är mitt allt!! Vill bara skriva ut lite bara,hihi jag älskar er min familj!!<3<3<3<3


PUSS PÅ DIG, SHIAR!<3 haha han kom nyss för att säga det var han, såå sött!

sportloooov!!

yeees! det behöver jag verkligen, efter 6 skolveckor. Sen är jag tillbaka då är jag där i tre veckor till sen åker jag hem och stannar här i en månad,sköönt!:D Under lovet kommer jag tillbringa med familjen såklart och träffa vänner också. Ska kanske jobba i dövas hus på måndag och får se vad som händer där. Vill bara tillägga att jag mår verkligen bra efter jag har simmat, jag har köpt den mer än en månad sen och har inte tränat till dess pga förskylning,ont i halsen,osv. Nu har jag äntligen simmat tre ggr i två veckor. Idag är lördag då får jag äta vad jag vill och perfekt för mamma har gjort dolma då får jag äääta fan mycket tills magen spricker,haha nää. Har ätit mycket godis nyss haha och ska äta en massa sen ikv med en film med lillasyster. ;)

30212

hemma är för love!!<3 Idag gick jag till ginatricot och hade litet möte med chefen och jaha sen sa hon att de hade redan en?! vafan tänkte jag, de kunde säga det innan då log jag falskt och gick och suuuuuuuuckade! sen frågade jag runt lite med tolken och sist var lindex och jag LYCKAS få praktik där, omg skittrevliga personal där, ser fram emot att få praktikera där i tre veckor!:D nu ska jag kolla någon film med lillasyster. Det kändes konstigt när jag kom hem då brukade storasyster komma och säga hej men nej hon bor inte här längre, omg jag måste bara acceptera :(:( vi kommer inte att ses ett bra tag men nu är vi verkligen vuxna! vill bara vrida tiden då var vi barn, hahaha vilka tider det med dig,chirin! kommer du ihåg det där jag bet din mage, hahaha omg såååå elak jag var menmen puss på dig!

RSS 2.0