31 december 2010

Herregud idag är sista dagen som jag kan skriva 2010, fyfan! Idag ska jag och två familjer som sover hos mig åker till mina kusiner som bjuder oss på middag, jag vet att jag firar nästan alltid med familj/släkt men jag HOPPAS att jag ska kunna vara med vänner nästa år, tänker ladda upp bilder under 2010 men har inte bilder här datorn, om jag hinner då lägger jag upp bilderna senare. Om inte då säger jag GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA! <3

HEJDÅ 2010, HEJ 2011!




30/12-10

Idag kommer tahereh hit!:D har inte träffat henne typ 4 dagar sen, ojjsan gäster tog väl mycket av min tid men ajja. Innan ska jag och mina kusiner köpa fyrverkerier inför imorgon, yeaah! Tror nog att jag stannar hemma imorgon med familjen/kusiner/släkt m.m. Har nästan aldrig firat nyår med vänner, det måste jag göra nästa år. Nu måste jag och storasyster stääääda innan gäster och tahereh kommer hit, peaaaaacee<3



29/12-10

Heeej på er! Idag städade vi sen åkte vi till Gränby centrum och shoppade lite sen följde Gulnaz och Jin oss hem och det var så roligt de var här tills vi fick fler gäster som har många barn, shit vi har städat typ allt, vill ni se hur vårt rum ser ut nu? hahaha seriöst imorgon måste vi städa innan vi får gäster igen men från Gbg som ska sova över oss.. vi höörs snart! PEACEE!



Fina outfits inför nyår för er som vill vara fina

 Dark Pink - Gloria Dress   HM, 69,50 kr
1. Nelly, 399 kr


 

                                                                  TFNC - Contrast Dress                         
       


2. En julig klänning från Nelly,439 kr och armband från cubus, 79 kr sen kan man ha en massa ringar blir det fint ;)


                              Armband Silver Löv    3.En festligare klänning från Nelly,249 kr och armbandet från Style by Tyra, 127 kr som är rea nu. ha silvriga pistol eller kors ringar, m.m.


Från Ellos, 349 kr   
Ringar från Style by Tyra, där finns fina ringar som är rea nu!                          

 

Ring Silver Glittrig

Första gången letade jag efter outfiters, helt ärligt var det svårt att hitta de som anpassar efter klänningar. men det var kul för jag hade tråkigt, haha. Vet att det är lite försent att beställa inför nyår och lite dyra men ska göra mitt bästa nästa gång :D men hoppas att ni fick lite inspiration, hihhi ..

bilden


KROATIEN 2010!<3 the pic by cissi :D

hos kusiner

har tråkigt då har jag kollat jag lite runt och hittade den bild


Jessica Alba vacker som vanligt

Då innan Jessica fotade med kläderna som valt av Whitney Port då det visades vad hände i The City. Då någon sade till Whitney och Olivia som arbetar med henne att de skulle hitta några fina kläder till Jessica så de kollade på kläderna då hittade Whitney dessa kläder som Olivia inte tyckte om men ändå sket hon i sen Olivia tog några också sen några dagar senare då chefen pratade med dem och visade omslaget på Jessica som hade kläder som valt av Whitney då sade Olivia som ljög att hon valde överdelen och Whitney valde nederdelen, då blev Whitney så chockad och ledsen. Efteråt fick Olivia jobb hos Elle pga detta annars skulle Whitney få den, herregud säger jag bara ..

27/12

Sjukt bara FYRA dagar kvar till nyårsafton, fyfan vi måste njuta de sista dagarna i år 2010 .. Tycker att år 2010 var en verkligen mycket bättre år. Kroatien med klassen, syrien med familjen, turkiet en vecka, linjen i gymnasiet är för <3 osv .. Tror att 2011 blir en bättre år för jag ska flytta till hjälmare, sommaren 2011 som jag längtar skitmycket .. behöver vääärmen!





26 deeec

Ojjj, längessen har man uppdaterat något, för jag hade inte tid till det pga prov,plugg,städande i rummet,osv. Men yeah nu har jag jullovet som började för några dagar sen, dessa dagar har jag latat mig vilket är skönt!:D Idag kommer sötnosar Rahima och Sofia hit, minns inte när sist de var här så det blir jättekul .. Vi kommer att gå runt i stan och kolla mellansdagsrea, besöka mona och sen fika. Har bara sovit i 7 timmar, pga väntade på mina kusiner kom hit mitt på natten från norge som jag inte har sett i fyra-fem år.. höhö just nu sover de och ska gå och äta frukost nu, pussssssssss på er!

idag är en speciell dag

För det är monas födelsedagen, hon skulle fylla 19 år idag då skulle vi fira henne med tårta och presenter men nej .. Förra året gick vi till henne och det var så jobbig dag för vi saknar henne jättemycket och ville fira med henne men i helgen ska jag och några komma till henne. Det kommer bli jobbigare för det var så längesen att vi träffade henne, över 17 månader utan henne är sjukt saknad.. Hoppas att du har det jättejättejättejättebra däruppe med de fina änglar som tar hand om dig<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Mona paria shahabi<3

 


The hills



Brukade kolla på the hills varje söndagar och det finns inte mer för det är slut med serien,åh varför är serien slut för gott?:( Har sett den från säsongen 1 tills 6 men jag älskade mest att kolla vad lauren gjorde och sånt. men efter säsongen 5 då valde lauren sluta så sista säsongen var rolig serie men inte lika rolig som innan då var lauren med. Men har hört att lauren tänker starta en ny serie,hoppas det stämmer!:D



Lauren condrads klädstil, hennes kollektion, håret, hennes liv är för <3

5/12-10

Söndagar innebär alltid plugg,tvätten m.m som jag ska göra .. längtar max till jullovet, det är bara 17 dagar kvar yeeeaaah! men jag ser inte fram emot 2011 åh tiden går så fort och hoppas 2011 ska gå en bättre år, 2010 var en BRA år för mig, speciellt sommaren 10 för <3 .. efter julen då är det vårterminen 11 då är det bara 2 ÅR kvar till jag tar studenten, herregud säger jag bara för jag tyckte att jag minns för några år tänkte jag det är 5 år kvar till studenten och nu hallå?! har hört från många som saknar gymnasietiden då måste jag verkligen njuta 2 och halv år ..


/gullan

gamla bilderna är för <3

Hittade gamla bilder i bdb nyss, här är några bilderna


haha grönan 06, snart 5 år sen



hahaha så mobbade vi är<3 år 07


hahaha jag smääääääälter! år 07



här med<3<3


<333


hahaha kolla på rahima,år 07


ååh sakna ha svart hår<3 07


hahaha råå saakna, år 07


haha råå minns den hårt, 08


haha år 08

/gullan

4/12-10

Heeeej, vet att jag har inte uppdaterat på några dagar, för jag hade inte tid till datorn pga läxor och kompisar. Yeeeey det är lördag idag men måste göra mina läxor först sen kommer sajara och tahereh hit hoppas jag då hittar vi på något idag! haaa en toppen lördag,ni!



 min sötaste lillebror för 3 år sen, åh vad fan tiden har gått fort! snart blir han 4 ÅR, sjukt!

RSS 2.0