11/11-11

Hahaha sjukt idag är 11 nov månad 11 och år 11. Idag hade jag min sista dag praktik hos BikBok. Det var jätteroligt att jobba där i en vecka trots en massa stress har jag lärt mig jättemycket och i cubus också! Idag fick jag en belöning att få en valfritt topp då valde jag en enkel men fin detalj på den :D nu måste jag gå och plugga matte sen åker jag till moa för att sociala och sånt. Ha en topppen fredag ni! ;)

9 november 2011

nu har jag en ny mobil, trodde aldrig jag skulle bli beroende av wordfeud,omg! nu är jag det,haha spelar bara med storasyster, adda mig gullan93:D ni slår mig lätt hahaha jag är såååå dålig :O menmen nybörjare ju ;). Annars går det bra med min praktik hos Bikbok, kolla dit imorgon ni! För att butiken har 50 % på allt, passa på! själv ska jag kolla lite och kanske köpa.


6 november 2011

jag saknar dig verkligen mycket, hoppas verkligen att du blir bättre snart trots du är gammal ändå vill jag att du ska må mycket bättre,mormor!<3

har beställt dem!


Xperia ray svart

lääängtar, då får jag den om 3-5 dagar! :D

3 november 2011

herregud nu är 4 hela sidor KVAR med matten,guuuuuuuud! men jag måste plugga varje dag för att kunna klara provet kap 1, det är såå nytt och SÅÅÅ SVÅRT för mig menmen hoppas. Vet inte vad jag ska göra ikv, hänga med kompisar eller fortsätta att skriva matten, ååh! och dessvärre tappade jag eller de smet från mig är min kort till hjälmarehus, gymnasiebusskort och busskort från uppsala t enköping,zzz! jag får väl hoppas att de kommer till mig snart annars måste jag köpa. Tror nog inte att det finns någon mer slavrigare än jag,heerregud!

RSS 2.0