Praktik

Idag började jag kl 8 tills kl 5 men slutade tidigare idag vilket var skönt! 6 timmar praktik i Bikbok går det alltid fort när jag gör många saker. Varje gång om någon pratar med mig går jag alltid till personal då pratar de med kunder men idag var jag stolt över mig för jag har hjälpt en kund genom att skriva själv, som ni tycker det är en småsak men det är inte för mig, jag är alltid osäker om jag ska hjälpa eller inte, det gjorde jag idag! :D:D:D:D Hoppas att det ska fortsätta såhär framöver, jag måste kommunicera med folk själv än med hjälp. Nu ska jag gå och prata med söta nadia, peaaaaaaaaacccccceeeee<3!



minnen<3

Varje gång jag ser bilden skrattar jag, omg jag gjorde bort mig för när vi kollade och kollade på honom, från början var det Rahima som såg honom då sa hon till mig att kolla då tyckte vi att han var SKITSNYGG, bilden ger inte lika rättvisa, han hade gröna ögon då tänkte vi ta en bild med honom men vi vågade inte riktigt från början men sen när vi skulle gå från restuarangen då skrek jag för ingenting då kollade de på mig,haha jag är ibland för knäpp då gick Clara och Rahima till honom och frågade om vi fick en bild med honom,ja det fick vi.


rahima och cecilia har mest turen att stå nära killen,hahaha! I <3 er hårt!


Örebro idag

Sjukt att sportlovet har slutat, för för snabbt fyfan. Men har utvilat ut mig ordentligt och vara med familjen mycket, det var viktigaste under lovet. BARA EN MÅNAD KVAR till min födelsedag, BARA EN MÅNAD får jag njuta av att vara barn men jag lovar att den dagen är kommen då kommer jag inte känna mig myndig utan fortfarande som barn för det är jag ;) men äntligen får man gå på krogen och osv.


att grimas är ett måste för mig,jag har tvingat dem på bilen att göra ett grimas,haha!

Inför sommaren 11

Hade sjukt tråkigt då har jag kollat runt kläder och jag har fixat några oufiter inför sommaren 11, snälla skriv vad ni tycker om de, var ärliga!:D snälla rösta vilken var bäst oufiten av dessa?


Nr 1. Har försökt leta efter brun hårband,den passar med oufiten.







Nr. 2






Nr. 3




Nr. 4

Jag tycker att jag borde få lite kommentarer om dem för det tog lite tid att samla allt från varje affär,det var lite svårt men aja gjorde mitt bästa. Jag skulle tänka mig använda alla oufiters haha men mest är nr. 2 och 3 men annars alla ;)


shoooo

nu sitter jag ensam i vardagsrummet medan familjen sover redan,tidigt vet jag! ;) idag var en soft dag, träffade rahima och sajara som kom hit från stockholm som jag trodde att de inte skulle komma men nej de kom!:D Sen gick vi till någon restuarang sen till Wayne Coffee för fika. Duktiga jag som köpte smoothie istället för annat gott, missförstå mig inte att jag bantar. Jag äter som vanligt men bara undviker allt som är onyttigt men har ett mål just nu. Om jag har lyckats då äter jag en gång i veckan eller nått och träna såklart! Nu ska jag hålla käften om träningen.



grrrrrrrrrr paul walker!;) samt jessicas kropp är för <3

Vill ni veta?

Jo, jag är en tjej som är galen i mode och allt som tillhör mode. Jag vet hur man kan klä sig och hår men inte smink speciellt hur man gör ögonskugga, den är min svaga sida:( Nyss har jag provat ögonskugga från vita till mörkt blå, ha ha ha vill ni veta vad min mamma sa? När hon såg mig,var hon fett rädd när jag visade henne och hon sa att jag såg ut som en spöke,trevligt va? Dags för mig att kolla på youtube,där finns steg för steg på ögonskugga,jag älskar sminka mig och andra men tyvärr inte ögonskugga..


Det ser så lätt att göra som på bilderna,det är inte så:O snart ska jag kunna göra ögonskugga,vänta bara i några veckor,hihihi!;)

manillaskolan<3

Igår hann jag inte uppdatera för jag kom hem ganska sent plus var sååå trött. Men igår besökte vi ÄNTLIGEN Manillaskolan, otroligt det var 9 månader sen vi slutade där. När vi gick runt då väckte många minnen fr där. Vi har pratat med många lärare och det är ganska tråkigt att de ska flytta till annan skola men aja. Är skitstolt att ha gått i Manillaskolan med speciell klass som inte många hade så som vi och bra lärare. Sen kollade vi på vårt klassrum som vi hade från klass 6-10, då såg vi att det fanns våra namn på lådor,eller hur det stavas? skitsamma men nu har klass 1 den. Vi fotade en massa bilder men väntar fortfarande på nadia kommer hem då får jag bilderna då kan jag lägga upp några av hundratals bilderna,haha! Men nu kan jag visa några bilder från när jag gick i manillaskolan<3


Oasen<3 jag o ginte julen 07




haha cecilia! ninas rum rå<3 08 tror jag:P



haha vi, 08 ;)





rå bussen 69<3 vt 06 eller 07 :P



peaaaacee!



Burlesque

Har kollat på en film som heter Burlesque, den är faktiskt en musikal film men underhåll i filmen är bra och den är en typisk film som en tjej har en dröm att uppfylla, tror ni att hon i filmen har lyckats? kolla ni själva, den är inte så värsta bra men bra nog att kolla på ;)


OMG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HET!!!! Cam gigandet!
Han var med filmen,det är första gången att se Cam spelar inte elak utan omtänksam och romantisk,grrrrrrr...haha!

22 februari 2011

nu är det över 12 då är tisdag idag! Sjukt snabbt fyfan säger jag bara. Igår (måndagen) gick jag till tågstation och köpte biljetter, sen till stan. Söta gulnaz kom hit och kollade på Top Model 15. Har följt alla säsonger, det är lika roligt haha speciellt drama o drama mellan tjejerna. Hahaha för irriterad på bilden, han är domare i Top Model, rahima du fattar hahaha;) för gäää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


sjuk.se

är skitförskyld och ont i halsen, återkommer när jag har mått bättre, pusssssss!

<3






Header

jag vill byta header, kan någon hjälpa mig med header mot mera bilder och finare bakgrund så ser det mer spännade blogg?:D

pinsamt,pinsamt!

Är i min hemstad i Uppsala!<3 Idag gick jag och lillayster till stan, ville köpa ear cuff som är skitfin och modetrend just nu men den är slutsåld, fan då kollade vi i HM istället och köpte en väska och några smink också sen betalade jag och kassan glömde ta bort alarmet på väskan sen gick vi ut och de kollade på mig medan jag hörde inte något och lillasyster lyssnade på musik så vi visste inte, vi fortsatte gå in två affärer och det ringde när vi gick ut, det var rött och vi gick ut samt de andra då jag trodde det var de så gick vi hem och var äntligen hemma då skulle jag visa väskan för storasyster och såg alarmet kvar på väskan, herreguuuuud så pinsamt,tänkte jag! Palla, jag och storasyster ska gå tillbaka till HM imorn för bara jävelalarmet .. Nu är den andra gången som hände mig ..jag+otur=sant!


peaaace/gullangullan


RSS 2.0